Ydelser

GRAFISK DESIGN

Hos 13 Medier & Kommunikation hjælper vi dig gennem den grafiske jungle af komplekse og forvirrende begreber som fonte, farver, linjer, rettigheder og filformater.

Den grafiske udformning af jeres brand skal stå stærkt for at sikre genkendelighed på både trykte og digitale medier. Vi har stærke erfarne kræfter indenfor grafisk design i huset, som kan hjælpe dig trygt igennem hele processen

Nogle af de ting vi kan hjælpe med er logodesign, visuel identitet, visitkort, flyers, kreative foldere og brochurer, annoncer til aviser og blade, roll-ups og messematerialer, plakater og bannere, emballagedesign, billeder og grafik til digitale medier, og logotryk på beklædning.

WEBDESIGN

Hos 13 Medie sidder vi et hold af forskellige kompetencer der sikre dig at du kan få skabt webdesign med ekspertøjne indenfor både design, konventering, strategi, kunderejser, pixels, og mailflows.

Din hjemmeside skal være dit digitale visitkort, og det er vigtigt at din side fungerer og konverterer samt indsamler data du kan bruge til at skabe bedre resultater. 

MARKEDSFØRING OG SOME

Danmark er det land i europa hvor allerflest er tilstede på sociale medier. Nye tal viser nemlig at 91% af danskerne bruger de sociale medier.

Så trænger din markedsføring og sociale medier til et løft? Så du sikre at skinne igennem på tværs af platforme, og skaffe kunder og tillid igennem dine kanaler.

Så hjælper 13Medie dig gerne med alt fra workshops, kompetenceløft, håndtering, strategi og indhold.

FOTOGRAFI & BRANDING

Hos 13Medie kan vi hjælpe dig med at blive stærkere og tydligere i din branding. 

Branding er vigtigere end nogensinde for at tiltrække de rigtige kunder til din forretning, Branding kan ske på tværs af dine medier og kampagner. Men branding kan især også komme til udtryk igennem dine billeder.

I huset har du mulighed for at få hjælp til både at blive skarp på din branding, få skudt branding fotos eller anden form for fotografering.

ANNONCERING

Få hjælp til annoncering, så du sikre et godt resultat og ikke bruger annonce penge i blinde. Du kan få hjælp til hele annonce-paletten. Uanset om det er oplæring, håndtering, strategi eller indhold. 

MAILMARKEDSFØRING

Mail marketing er en af de højst konventerende midler, og derfor må du ikke undervurdere de resultater som mail markedsføring kan give dig. 

Mail marketing behøver ikke at være besværligt eller teknisk – meget af processen kan automatiseres. Du kan få hjælp til både oplæring, strategi og indhold.

STRATEGI & KAMPAGNER

En god strategi er nødvendigt for at sætte og skabe resultater.
I 13 Medie får du en samlet strategi på tværs af medier og indsatser.

For at give din strategi liv, kan et af midlerne være en effektiv kampagne.
Kampagner kan skabe massiv opmærksomhed til dit brand/virksomhed. 

SKAL VI TAGE EN SNAK?

UUNDVÆRLIGE MARKETINGSTIPS

SOM DU IKKE VIL GÅ GLIP AF

Modtag helt gratis marketingstips direkte i din indbakke.   (Vi sender maks en mail om ugen, og den er fyldt med guf)